Welkom bij Sociaal Verhaal

De moderne online Rechtswinkel/ Juridisch Loket.

Wij kunnen aan de hand van juridisch advies & gratis hulp onder voorwaarden deze zaken oplossen. Sociaal Verhaal is een kleinschalige juridische organisatie en kan daardoor iedere cliënt de persoonlijke aandacht schenken die hij of zij nodig heeft. Vanuit deze basis opereren wij altijd oplossingsgericht en met maatwerk. Wij zijn dus meer dan alleen een juridisch loket. Wij nemen het voorwerk uit handen, begeleiden door het hele proces en verwijzen eventueel door.

Kleinschaligheid is onze kracht

In tijden waarbij vrijwel iedere vorm van maatschappelijke dienstverlening via het internet verloopt is kleinschaligheid onze kracht. Omdat we ‘klein’ zijn kunnen we snel onze cliënten helpen. Op deze manier kunnen wij iedere cliënt optimaal begeleiden met het geven van juridisch advies, bemiddeling, het inschakelen van advocaten en rechtszaken.

Wat kan Sociaal Verhaal als een juridisch loket voor u betekenen?

Aan de hand van de benodigde informatie die wij verstrekt krijgen van onze cliënten zoeken wij naar de beste oplossing. In het geval dat we niet meteen kunnen helpen, schakelen we gelijk een andere dienstverlener in die gespecialiseerd is in het behandelen van uw probleem. Hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen aanzienlijk sneller werken dan vergelijkbare instanties.

Net zoals de stichting Het Juridisch Loket bestuderen we samen uw specifieke probleem waarbij we op zoek gaan naar de beste & snelste oplossing. Het verschil is echter dat wij u wel direct kunnen schakelen en u dezelfde dag nog met de juiste juridische hulpverlener in contact kunnen brengen. Ook als u boven het minimum zit.