Klant verhaal Yassin

Yassin is al wat ouder en laat tegenwoordig zijn financiële zaken aan zijn kinderen over. Hier had hij het volste vertrouwen in. Totdat hij een brief ontving in verband met het afsluiten van het water. Hij is toen verhaal gaan halen, en het bleek dat er termijnen waren vergeten. Hij belde meteen naar desbetreffende organisatie op, om uit te leggen wat er gebeurd was. Hij werd er afgesnauwd en medegedeeld dat als hij niet in 1 x betaald, hij afgesloten wordt. Yassin kon niet in 1 keer betalen, en de organisatie hield voet bij stuk. Een paar dagen later zat Yassin zonder water.

 Yassin nam verslagen contact met ons op, in de hoop dat wij nog iets konden betekenen. Wij hebben de brief opgevraagd, waarin staat dat er een afsluiting is. Het dossier is vervolgens naar de advocaat gegaan.

De advocaat stuurt een brief dat Yassin zo snel mogelijk moet worden aangesloten, omdat er anders een kort geding zal volgen. Tevens heeft Yassin zich aangemeld bij schuldhulp, en een betalingsregeling afgesproken voor de achterstallige termijnen.