Klant verhaal David

Op 26 januari belde David uit Heerhugowaard naar Sociaal Verhaal. Hij had te kampen met een ernstig probleem! David had namelijk een betalingsregeling getroffen met een deurwaarder om zo de veiling van zijn auto te voorkomen.

Echter, in werkelijkheid heeft David gewoon vreselijk hoge woonlasten en kon hij die regeling niet nakomen.

David heeft de regeling die hij getroffen had met de deurwaarder helaas niet kunnen nakomen, De reden hiervan is dat David dit gewoon niet aankon, Mede door de hoge prijsstijgingen in Nederlands, zoals boodschappen etc. De deurwaarder mag de auto van David nu gaan veilen.

Een nieuwe regeling treffen met de deurwaarder werd David onmogelijk gemaakt, omdat de eerdere regeling is komen te vervallen. Het werd dus tijd voor David om juridisch advies in te winnen of hij hier toch nog iets aan kon doen, want zonder auto kan hij moeilijk verder. David draait namelijk vroege diensten en met het OV is dat geen optie rond dat tijdstip. Door zijn dagelijkse woon/ werkverkeer is de auto noodzakelijk, stel hij zou hierdoor zijn baan verliezen?! Dan zouden de rapen gaar zijn!

Ze kwam David op de website van Sociaal Verhaal en besloot hij een telefoontje te plegen naar het kantoor. David werd te woord gestaan door een zeer vriendelijke mevrouw, die natuurlijk gelijk de benodigde hulp aanbod. Sociaal Verhaal is van mening, dat David een tweede kans moet krijgen.

David werd gelukkig uitstekend geholpen door de medewerkster van Sociaal Verhaal. Na bemoeienis van onze jurist is de veiling van Davids auto niet doorgegaan. Het is wel noodzakelijk dat hij de nieuwe regeling nakomt, anders zal de deurwaarder de auto alsnog gaan veilen.

Wij zijn erg trots dat wij David zo goed hebben kunnen helpen, en wensen hem het beste toe!

Hallo daar!