Klant verhaal Marie

Via WhatsApp kregen wij een berichtje van Marie. Zij had van de deurwaarder een exploot ontvangen. Ze wist dat ze een schuld had, en daar was dan ook een regeling voor getroffen. Deze kwam ze al jaar en dag netjes na, tot voor kort. Marie was hartpatiënt, en het ging een tijdje wat minder. Medische kosten liepen hoog op, en zij kon tot overmaat van ramp de regeling een paar keer niet nakomen.

De deurwaarder is toen overgegaan tot beslag op haar voertuig, en heeft een verkoopdatum gepland. Ze zat hier behoorlijk mee in haar maag, zij gebruikte de auto bijna dagelijks om naar het ziekenhuis te rijden. Ze probeerde het aan de deurwaarder uit te leggen, maar hier werd geen gehoor aan gegeven.

Wij hebben meteen het dossier in orde gemaakt, zodat de advocaat de verkoop tegen kon gaan. Het is immers van belang dat er bij een beslag op een voertuig (en daarmee verkoop ervan), snel gehandeld wordt. De advocaat heeft een regeling met de deurwaarder kunnen treffen, zodat de auto niet verkocht wordt. Marie kan nu gewoon naar haar ziekenhuisbezoeken blijven gaan.