overheid

Flanderijn dagvaarding ontvangen wat nu?

Heeft u een dagvaarding van Flanderijn incasso gerechtsdeurwaarders ontvangen en wilt u weten wat nu? Neemt u dan contact op met Sociaal Verhaal. Wij kunnen u vertellen hoe op de dagvaarding van Flanderijn incasso gerechtsdeurwaarders te reageren. Wanneer u niets doet met de dagvaarding van Flanderijn, dan zult u door de rechter tot betaling worden veroordeeld aan Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders. Betaalt u niet na de dagvaarding en het vonnis van Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders, dan zal er beslag worden gelegd door Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders. Flanderijn is landelijk actief als deurwaarderskantoor, onder andere als Flanderijn en Van Eck in Rotterdam en Flanderijn Van der Heide in Gouda.

Verweer dagvaarding Flanderijn incasso gerechtsdeurwaarders

Heeft u laag inkomen en wilt u verweer voeren op de dagvaarding van Flanderijn incasso gerechtsdeurwaarders, mail dan de dagvaarding van Flanderijn aan Sociaal Verhaal. Wij zullen dan met u uw verweer bespreken tegen de dagvaarding van Flanderijn incasso gerechtsdeurwaarders. Als  u laag of geen inkomen heeft en u bent het niet eens met de dagvaarding van Flanderijn, dan heeft u recht op een gratis advocaat om verweer te voeren tegen de dagvaarding van deurwaarderskantoor Flanderijn. Sociaal Verhaal kan u voorzien van een gratis advocaat om bij de rechter verweer te voeren tegen de Flanderijn gerechtsdeurwaarders dagvaarding. Uw advocaat zal dan bij de rechtbank een schriftelijk verweer indienen tegen de dagvaarding van Flanderijn. Flanderijn heeft u immers met de dagvaarding opgeroepen om voor de rechter te verschijnen om te worden veroordeeld tot betaling van de vordering van Flanderijn deurwaarders. Uw advocaat zal aan de rechter duidelijk maken waarom u niet tot betaling wilt overgaan van de vordering van Flanderijn in de dagvaarding. En als er een mondelinge behandeling door de rechter wordt bepaald om uw verweer op de dagvaarding van Flanderijn te bespreken, dan gaat uw advocaat met u mee naar de zitting van de rechtbank tegen Flanderijn om uw verweer bij de rechtbank naar voren te brengen. Bent u gedagvaard, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Flanderijn beslaglegging

Heeft u geen verweer op de dagvaarding gevoerd en wil Flanderijn tot beslaglegging overgaan? Mail dan de beslagaankondiging van Flanderijn aan Sociaal Verhaal. Wij kijken dan of beslaglegging op uw uitkering door Flanderijn of beslag op uw inboedel door Flanderijn gerechtsdeurwaarders is te voorkomen. In bepaalde gevallen kan het onrechtmatig zijn voor Flanderijn om beslag te leggen op de inboedel van uw woning of beslag op uw uitkering te leggen. Ook kan het zo zijn dat Flanderijn bij beslaglegging op uw uitkering teveel inhoudt per maand. Het is dan mogelijk om de door Flanderijn bij beslag op uw uitkering gehanteerde beslagvrije voet te verhogen. Er valt dan maandelijks minder onder het beslag van Flanderijn op uw uitkering en u houdt meer geld per maand over bij beslaglegging op uw uitkering door Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders. En bent u bij verstek tot betaling aan Flanderijn veroordeeld en wil Flanderijn met het verstekvonnis bij u beslagleggen, dan is het soms nog mogelijk om in verzet te gaan tegen het verstekvonnis van Flanderijn. De rechtbank zal in de verzetprocedure opnieuw bekijken of de vordering van Flanderijn juist is en of beslaglegging mag.

Flanderijn bankbeslag

Ontvangt u een bijstandsuitkering en heeft Flanderijn bankbeslag gelegd? Beslag op uw bankrekening door Flanderijn kan onrechtmatig zijn als u een uitkering ontvangt. Mailt u de beslagstukken van deurwaarder Flanderijn en een specificatie van uw uitkering aan Sociaal Verhaal en wij beoordelen voor u of de beslaglegging op uw bankrekening door Flanderijn onrechtmatig is. Wanneer dit het geval is, dan zullen wij u van een gratis advocaat voorzien om het bankbeslag door Flanderijn aan te vechten.

Zie ook

zakelijk

Bel mij terug!

Velden met een * zijn verplicht.

Heeft u een dagvaarding van Flanderijn incasso gerechtsdeurwaarders ontvangen en wilt u weten wat nu? Neemt u dan contact op met Sociaal Verhaal.