Verkoop inboedel voorkomen

Heeft de deurwaarder beslag gelegd en wilt u de verkoop van uw inboedel voorkomen? Neem dan contact op met Sociaal Verhaal. Wij helpen mensen met laag of geen inkomen, om de executoriale verkoop van de inboedel door de gerechtsdeurwaarder te voorkomen. Ook als niet uw spullen thuis maar uw auto door de deurwaarder geveild gaat worden, dan kunt u met ons contact opnemen om de openbare verkoop van uw auto te voorkomen. In bijna 90% van de gevallen, kunnen wij de executoriale verkoop van uw inboedel door de deurwaarder voorkomen. Hiervoor is van belang dat u zorgt dat wij tijdig over de beslagstukken van de deurwaarder beschikken en de aankondiging executieverkoop inboedel particulieren. Wij helpen geen bedrijven om de openbare verkoop van hun inventaris, meestal de door de belastingdienst, te voorkomen. Bent u echter particulier en wilt u hulp om de verkoop van uw inboedel te voorkomen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als een gerechtsdeurwaarderskantoor zoals GGN de openbare veiling van uw auto of spullen al bekend heeft gemaakt op gerechtsdeurwaardersveiling.nl, is het nog niet te laat om de openbare verkoop te voorkomen. Aankondiging op gerechtsdeurwaardersveiling.nl doet de deurwaarder GGN meestal bij de veiling van een auto. De gerechtsdeurwaarder kan de auto pas openbaar verkopen, als de deurwaarder de auto in zijn bezit heeft, of ergens aan een gerechtelijk bewaarder, zoals een autobedrijf, voor de veiling heeft gestald. Eventuele geïnteresseerden in de openbare veiling van de auto kunnen dan bij het autobedrijf de auto die door GGN geveild gaat worden, bezichtigen. Uiteraard is de auto vóór de veiling ook online te zien, op de website gerechtsdeurwaardersveiling.nl.

De veiling gaat anders bij de openbare verkoop van de inboedel van particulieren. Nadat de deurwaarder de spullen bij u thuis in executoriaal beslag heeft genomen, krijgt u een proces-verbaal van de inbeslagname van uw inboedel door de deurwaarder. Als de deurwaarder daarna echt tot de openbare verkoop van uw inboedel wilt overgaan, dat plakt hij op de voordeur van uw woning of op de portiekdeur buiten een aanplakbiljet waarin dag en tijdstip wordt aangekondigd van de openbare veiling van uw inbeslaggenomen spullen. U krijgt tevens een brief thuis van de deurwaarder waarin de datum en het tijdstip van verkoop van uw inboedel wordt aangekondigd. U weet dan hoeveel tijd u heeft om de verkoop van uw inboedel te voorkomen. Op het moment van de aangekondigde verkoop zal de deurwaarder met een slotenmaker, een hulpofficier van Justitie (minimaal de rang van inspecteur)  en meestal een getuige, naar uw woning gaan om van daaruit de inbeslaggenomen spullen executoriaal te verkopen. Bent u niet thuis, dan zal de slotenmaker uw huisdeur openbreken en de deurwaarder en de belangstellende kopers voor uw inboedel, in uw woning binnen laten. De gerechtsdeurwaarder zal dan de openbare verkoop van uw inboedel in gang zetten. Op dat moment kunt u de verkoop van uw inboedel niet meer voorkomen. De inbeslaggenomen spullen worden door de deurwaarder bij opbod verkocht en de kopers van uw inboedel moeten ter plekke met de deurwaarder afrekenen en mogen de spullen uit uw woning meenemen. Laat u het niet zo ver komen en vraag onze hulp om de verkoop van uw inboedel te voorkomen. U moet uiteraard wel eerst zelf hebben geprobeerd om met een betalingsvoorstel aan de deurwaarder de verkoop van uw inboedel te voorkomen. Als de deurwaarder niet akkoord is gegaan met uw afbetalingsvoorstel, dan kunt u met ons contact opnemen om de executoriale verkoop van de inboedel van uw woning te voorkomen.

studiefinanciering

Bel mij terug!

Velden met een * zijn verplicht.

Heeft de deurwaarder beslag gelegd en wilt u de verkoop van uw inboedel voorkomen? Neem dan contact op met Sociaal Verhaal.