Klant verhaal Yasmina

 Op 14 april meldde Yasima zich bij ons. Ze was verdrietig, haar partner wilde scheiden. Ze begreep er niets van, en het erge was nog dat hij het onderste uit de kan wilde halen en Yasmina met lege handen laten zitten. Van een gelukkig huwelijk, naar een dreigende vechtscheiding.  Zo wilde hij haar uit de woning hebben, en ook vond hij dat zij geen recht had op de helft van hun bezittingen en vermogen. Ze waren getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, maar dat maakte hem niets uit. Hij wilde koste wat het kost alles van Yasmina afpakken.

Een medewerker bij Sociaal Verhaal heeft Yasmina te woord gestaan, en samen de feiten op een rijtje gezet. De huwelijkse voorwaarden werden bekeken, en hieruit bleek toch echt dat Yasmina even veel recht heeft op de bezittingen en het vermogen. De zaak is naar de advocaat gegaan, en die heeft het voor de rechter laten komen.

Er kwam vanuit Yasmina en haar advocaat een redelijk voorstel, waardoor haar partner tot bedaren kwam. De uitspraak van de rechter was dusdanig, dat beide partijen tevreden waren. Yasmina is ons heel erg dankbaar, dat het geen vechtscheiding is geworden!