Lindorff

Lindorff schakelt deurwaarder in, wat nu?

Schakelt Lindorff de deurwaarder in om een vordering te innen en wilt u weten wat nu ? Neem dan contact op met Sociaal Verhaal, wij adviseren u kosteloos hoe u op de deurwaarder van Lindorff moet reageren. Wanneer u een vordering van Lindorff incasso niet betaalt, dan schakelt Lindorff de deurwaarder in om u tot betaling van de vordering van Lindorff te dagvaarden. De deurwaarder van Lindorff incasso zal dan bij u thuis de dagvaarding van Lindorff betekenen. In deze dagvaarding roept Lindorff incasso u op om voor de rechtbank te verschijnen. Lindorff incasso vraagt aan de rechter om u tot betaling te veroordelen van de vordering van Lindorff. Indien u niet reageert op de dagvaarding van de deurwaarder van Lindorff of als u zelf naar de zitting van de rechtbank gaat, dan is de kans zeer groot dat u door de rechter tot betaling wordt veroordeeld van de vordering aan Lindorff incasso. De rechtbank legt dit vast in een vonnis en met dit vonnis kan Lindorff bij u beslag leggen als u uw schuld aan Lindorff niet betaalt.

Lindorff incasso wordt in de wandelgangen ook wel Lindorff deurwaarderskantoor genoemd. Lindorff incasso is echter één van de grootste incassobureaus van Europa. Lindorff heeft incassoburo’s in 13 Europese landen en heeft 3.700 medewerkers. Op het incassobureau van Lindorff in Nederland werken 220 mensen. Lindorff is al sinds 1898 actief als incassoburo. Van oorsprong komt Lindorff incasso uit Noorwegen. De omzet van Lindorff incasso bedraagt ongeveer 500 miljoen per jaar. De snelst groeiende tak van Lindorff is Lindorff Debt Purchasing. Hiermee koopt Lindorff vorderingen op van andere bedrijven. En Vervolgens gaat Lindorff incasso deze opgekochte vorderingen innen via de deurwaarders van Lindorff. Lindorff heeft in totaal voor ongeveer 2,4 miljard aan opgekochte vorderingen in haar portefeuille bij Lindorff Debt Purchasing. Deze gekochte vorderingen incasseert Lindorff via haar deurwaarders door beslaglegging. Onder ander deurwaarderskantoor BSR incasso & gerechtsdeurwaarders en M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso, werken als deurwaarderskantoor voor Lindorff incasso.

Lindorff beslag deurwaarder, wat nu?

Wil de deurwaarder van Lindorff beslag leggen en wilt u weten wat nu ? Bel dan naar Sociaal Verhaal. Wij vertellen u hoe beslag leggen door de deurwaarder van Lindorff te voorkomen. Lindorff Debt Purchasing koopt oude vorderingen en vonnissen op, bijvoorbeeld van T-Mobile en Wehkamp. Als er geen vonnis is, dan verjaart de gekochte vordering van Lindorff binnen twee jaar nadat de door Lindorff gekochte vordering opeisbaar is geworden. Deze verjaring van de vordering kan door Lindorff gestuit worden door binnen de verjaringstermijn de debiteur een aanmaning te sturen dat Lindorff aanspraak maakt op betaling van de gekochte vordering. Heeft u binnen deze twee jaar geen stuitingsbrief van Lindorff of van bijvoorbeeld Wehkamp of T-Mobile ontvangen, dan is de vordering van Lindorff verjaard en hoeft u niet te betalen. Ook niet als de deurwaarder van Lindorff u aanmaningen stuurt. De deurwaarder van Lindorff kan alleen bij u beslagleggen als er een vonnis van de rechtbank is voor de vordering van Lindorff.

Dagvaarding Lindorff van de deurwaarder

Heeft u van de deurwaarder van Lindorff een dagvaarding ontvangen en heeft u een uitkering of laag inkomen, neem dan gelijk contact op met Sociaal Verhaal. Wij adviseren u gratis hoe verweer te voeren op de dagvaarding van Lindorff. Indien u niet reageert op de dagvaarding van Lindorff, of u gaat zelf naar de zitting van de rechtbank, dan zult u bijna altijd door de rechter tot betaling van de vordering van Lindorff worden veroordeeld. Bent u het niet eens met de dagvaarding van Lindorff, dan kunnen wij u van een gratis advocaat voorzien om voor u op de zitting van de rechtbank verweer te voeren tegen de vordering van Lindorff. Het deurwaarderskantoor van Lindorff die de dagvaarding aan u heeft betekend, zal namens Lindorff op de terechtzitting antwoorden op uw verweer op de vordering van Lindorff. Het is dus zaak om met een goed onderbouwd verweer de vordering van Lindorff bij de rechtbank te weerspreken. Onze advocaten kunnen gratis voor u verweer voeren bij de rechter, als u tot de doelgroep van Sociaal Verhaal behoort.

duo-studiefinanciering

Schakelt Lindorff de deurwaarder in om een vordering te innen en wilt u weten wat nu? Neem dan contact op met Sociaal Verhaal!

Vonnis Lindorff deurwaarder

Meestal is het zo dat Lindorff voor een vonnis de deurwaarder beslag laat leggen. Wij kunnen beslag door de deurwaarder voor een vonnis van Lindorff voorkomen. Hiervoor is het noodzakelijk dat u de deurwaarderstukken en het vonnis van Lindorff aan ons stuurt. Hierna kunnen wij u adviseren hoe beslaglegging door het deurwaarderskantoor van Lindorff voor het vonnis te voorkomen. De meeste vonnissen die Lindorff opkoopt, zijn verstekvonnissen. Het is soms mogelijk om nog in verzet te gaan tegen het verstekvonnis dat Lindorff heeft opgekocht. In de verzetprocedure tegen het verstekvonnis van Lindorff kan dan als verweer worden gevoerd dat de vordering van Lindorff is verjaard. De kantonrechter zal het verstekvonnis van Lindorff dan vernietigen en Lindorff veroordelen in proceskosten van de verzetprocedure. Neem daarom direct contact met ons op als u een vonnis van Lindorff van de deurwaarder heeft ontvangen.