werkgever

Advocaat Arbeidsrecht nodig: Wat nu ?

Heeft u een advocaat arbeidsrecht nodig en wilt u weten: Wat nu ? Neem dan contact op met Sociaal Verhaal. Wij onderzoeken of u recht heeft op een gratis advocaat arbeidsrecht om het ontslag door uw werkgever aan te vechten. Indien uw loon niet wordt betaald door uw werkgever, dan is een advocaat arbeidsrecht no cure no pay mogelijk wanneer u niet tot de doelgroep van Sociaal Verhaal behoort. Zit u echter op of onder het sociaal minimum inkomen, dan heeft u recht op een gratis advocaat arbeidsrecht bij uw arbeidsconflict. No cure no pay betekent dat u uw advocaat wel moet betalen als hij uw arbeidsconflict goed oppakt. Sociaal Verhaal zal daar voor u op toezien.

De beste advocaat arbeidsrecht

Bent u op zoek naar de beste advocaat arbeidsrecht, maar heeft u geen geld om de advocaat te betalen ? Sociaal Verhaal helpt u om de beste arbeidsrecht advocaat te vinden om uw werkgever aansprakelijk te stellen. Wij beschikken over ruime ervaring met verschillende advocaten arbeidsrecht en kunnen u adviseren welke advocaat de beste is voor uw arbeidsrechtelijk geschil. Onze hulp voor een arbeidsrecht advocaat is gratis en wij hebben geen belangen in de advocatenkantoren die u de goede advocaat verschaffen. Wij zien er wel op toe dat uw rechten als werknemer optimaal worden behartigd, zodat u zelf het gevoel heeft dat de beste advocaat arbeidsrecht u bijstaat in de procedure met uw werkgever.

Kosten advocaat arbeidsrecht

Weet u niet welke kosten een advocaat arbeidsrecht aan u mag rekenen ? Wij vertellen u welke advocaatkosten bij een geschil arbeidsrecht redelijk zijn. Wanneer u een te hoge advocaatrekening heeft gekregen voor een ontslagprocedure of een conflict met uw werkgever, vraag aan Sociaal Verhaal dit voor u te controleren. Indien de advocaat u te hoge kosten in rekening heeft gebracht voor uw arbeidsrechtelijke procedure, dan is het mogelijk om deze kosten terug te vorderen via een begrotingsprocedure bij de Deken van de Nederlandse Orde van Advocaten (Nova). Als blijkt dat de advocaat u teveel heeft gerekend, dan moet hij u dit terugbetalen. Het komt helaas voor dat er meer wordt gerekend door de advocaat dan met u vooraf is afgesproken of dan in de opdrachtbevestiging van uw advocaat arbeidsrecht staat vermeld. Sociaal Verhaal kan voor u nakijken of de declaratie van uw advocaat te hoog is.

Advocaat arbeidsrecht pro deo

Bent u onterecht ontslagen en wilt u een advocaat arbeidsrecht pro deo? Wij helpen u gratis aan een pro deo advocaat arbeidsrecht. Als u uw ontslag niet aanvecht, dan heeft u geen aanspraak meer op doorbetaling loon en geen recht op een ww-uitkering of op bijstand van de gemeente. U moet dus in elk geval het ontslag door uw werkgever aanvechten. Dit kan met een advocaat arbeidsrecht pro deo als u geen of weinig inkomen heeft. Neem daarom direct contact op met Sociaal Verhaal als uw werkgever u ontslaat. Als u te lang wacht met bezwaar tegen uw ontslag, dan kan een pro deo advocaat u ook niet meer helpen.

Wilt u inhoudelijk meer achtergrond informatie over uw rechten en plichten als werknemer, kijkt u dan op gespecialiseerde arbeidsrechtelijke websites, zoals www.advocaat-arbeidsrecht.com In acute situaties adviseren wij u om ons gelijk bellen en om niet eerst zelf teveel proberen uit te vinden.

duo-studiefinanciering

Heeft u een advocaat arbeidsrecht nodig en wilt u weten: Wat nu ? Neem dan contact op met Sociaal Verhaal.